Enlaces accesibilidad
FitMés

Cesc Escolà i la cuinera Ada Parellada practiquen Pilates a 'FitMés'

  • La nutricionista del programa, Virginia Gómez, explica com augmentar de pes i de massa muscular
  • Dilluns, 21 de març, a les 8h disponible a RTVEPlay.cat i dissabte, 26 de març, a les 11:05h a La 2

Per
Ada Parellada i Cesc Escolà vestits de carrer fent una postura de Pilates
Practicant les postures abans de començar l'exercici

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h disponible RTVE Play i els dissabtes a La 2.

El pròxim dilluns a 'FitMés', l'Ada Parellada compartirà una rutina de Pilates amb el Cesc Escolà. L'objectiu és reforçar tota la zona del core i guanyar estabilitat.

Aquesta setmana, Cesc Escolà està acompanyat de la cuinera Ada Parellada. Plegats realitzen una rutina de Pilates amb l'objectiu de reforçar tota la zona del core i guanyar estabilitat. Aquest tipus d'entrenament defineix i tonifica la musculatura, millora la força resistència i ajuda a relaxar-nos gràcies als moviments pausats de la pràctica.

Ada Parellada i Cesc Escolà a sobre la màrfega amb les cames i els braços alçats

Ada Parellada i Cesc Escolà en un moment de la rutina de Pilates rtve catalunya

La rutina comença amb un escalfament aeròbic de tot el cos i segueix amb tres blocs on a cada un d'ells es treballa una zona concreta. Finalment es fan els estiraments per tal de prevenir lesions i relaxar la musculatura.

Per acabar, el Cesc conversa amb la nutricionista de 'FitMés', la Virginia Gómez, que aquesta setmana proposa estratègies per a totes aquelles persones interessades en augmentar de pes i de massa muscular.