Enlaces accesibilidad
Efecte Collins

La festa i la reivindicació de ZOO, a 'Efecte Collins'

  • Una fusió de ritmes amb una base combativa que uneix al públic de totes les edats
  • Dissabte, 19 de febrer, a les 13:40h a La 2
  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

Per
El grup valencià ZOO
El grup valencià ZOO

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins', mostra amb molta cura les propostes d'artistes ben diferents i referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Efecte Collins', la banda valenciana ZOO tocarà tres temes del seu últim àlbum, 'Llepolies': 'Avant', 'Deixa'm que caiga' i 'Tobogan'. ZOO neix el 2014 de la unió de músics amb experiència i inquietuds similars per representar la música d'una manera festiva i combativa.

L'èxit ha estat present en tota la carrera del fenomen ZOO, i tenen clar que és gràcies al públic. Compten amb un ferm compromís amb la seva feina i s'autogestionen ells mateixos els seus concerts, els discs i fins i tot, el seu marxandatge.

Els components de la banda ja tenien experiència musical prèvia i es van unir en sentir-se identificats amb les mateixes inquietuds: lletres reivindicatives, ambients festius i, sobretot, portar la seva música allà on sigui benvinguda. Han fet quatre gires per tot l'estat Espanyol i han arribat, fins i tot, a Europa i Àsia.

El cantant del grup en un moment de l'actuació

ZOO rtve comunicacio

La música de ZOO barreja sons elèctrics i urbans amb estils com el reggae, hip-hop o rap i acaba sent una expressió del que senten per crear un ambient de festival. Una fusió de ritmes amb una base combativa que uneix al públic de totes les edats.

A 'Efecte Collins', el grup tocarà tres cançons del seu últim àlbum, 'Llepolies': 'Avant', 'Deixa'm que caiga' i 'Tobogan'. Un àlbum que es va acabar de polir amb el confinament i ara veu la llum amb les sales plenes, esperant-los per continuar ballant i cantant.

RTVE

anterior siguiente