Enlaces accesibilidad
Saber y Ganar

25è aniversari de 'Saber y Ganar': una ocasió per celebrar en el prime time de La 2

  • Jordi Hurtado deixarà el plató durant un vespre per convertir-se en el mestre de cerimònies d'un especial per recordar
  • Amb Ion Aramendi, Llum Barrera, Carolina Ferre, Antonio Garrido, Goyo González i Luis Larrodera, els més "magnífics" i visites com la d'Arkano, entre altres
  • Dijous 17 de febrer, a les 22:00h a La 2 i a RTVE Play, que a més destacarà les millors entregues del concurs i altres programes creats per Sergi Schaaff
  • I a continuació, el primer 'Saber y Ganar' (17/02/1997) i l'especial amb famosos per la seva emissió 5.000 (01/06/2018)

Per
Especial 'Saber y Ganar' 25 anys
Especial 'Saber y Ganar' 25 anys

El 17 de febrer de 1997 començaven les emissions de 'Saber y Ganar' a La 2. 25 anys després, és el concurs més veterà de la televisió a Espanya i RTVE el commemora aquest dijous d'una forma molt especial. Jordi Hurtado i tot l'equip celebraran l'aniversari a la sala La Paloma de Barcelona, amb convidats i admiradors del format, exconcursants amb ganes de divertir-se i concursar, imatges inèdites i moments mítics. És l'ocasió perfecta per descobrir els secrets millor guardats de 'Saber y Ganar' i la seva fórmula d'èxit i longevitat.

Luis Larrodera, Llum Barrera, Antonio Garrido, Goyo González, Ion Aramendi i Carolina Ferre concursant rtve catalunya

Especial de 'Saber y Ganar' al prime time de La 2

Aquest dijous, l'audiència de La 2 tindrà la seva habitual cita de sobretaula amb 'Saber y Ganar' i una altra trobada molt especial amb l'equip del programa a les deu de la nit.

La Paloma, una de les sales amb més història de Barcelona, és el marc incomparable on es podrà gaudir d'un espectacle carregat d'emocions i sorpreses. Jordi Hurtado estarà acompanyat de sis dels millors presentadors de concursos de la televisió: Ion Aramendi, Llum Barrera, Carolina Ferre, Antonio Garrido, Goyo González i Luis Larrodera que comprovaran en primera persona com se senten els concursants al faristol de 'Saber y Ganar'. Hi participaran en diverses de les mítiques proves, com 'Cada sabio con su tema', una 'Última llamada' especial de cinema i una 'Parte por el todo' molt musical.

El toc musical i urbà i els versos els aportarà Arkano, que ens regalarà un freestyle sobre conceptes relacionats amb el concurs.

Arkano cantant amb el micro a la ma i davant escoltant Jordi Hurtado, a l'escenari

Arkano i Jordi Hurtado rtve catalunya

Jordi Hurtado no estarà sol com a mestre de cerimònies. En aquest vespre tan especial, els seus companys Juanjo Cardenal, Elisenda Roca i Pilar Vázquez comentaran alguns dels aspectes més curiosos de la seva feina a 'Saber y Ganar' i participaran en una 'Pregunta caliente encadenada' molt singular.

També desfilaran per l'especial els concursants més destacats d'aquests 25 anys que han passat pel programa. Són els autèntics protagonistes de 'Saber y Ganar', els "magnífics" com David Díaz, Manolo Romero, Óscar Díaz, Ana Pérez, José Manuel Dorado o Víctor Castro, que recordaran alguna de les anècdotes que van viure durant el seu pas pel concurs i revelaran quines són les seves proves preferides o les més temudes. I Jordi Hurtado repassarà en un vídeo els moments més divertits dels exconcursants.

A més, al llarg del programa especial, diferents personalitats de la societat, cultura i esports felicitaran la cadena i l'equip per aquests 25 anys d'emissions.

Una vetllada pel record

Després de la celebració dels 25 anys de 'Saber y Ganar', La 2 recuperarà la primera emissió del concurs, del 17 de febrer de 1997, per recordar quines van ser les primeres preguntes, proves i concursants i comprovar què ha canviat i què roman inalterable.

I per a tancar la nit del 25 aniversari de ‘Saber y Ganar’, La 2 recuperarà també el seu programa 5.000, emès l'1 de juny de 2018. En aquesta ocasió, Jordi Hurtado va sotmetre a divertides proves a sis personalitats molt conegudes d'RTVE, que es van convertir per un dia en concursants de ‘Saber y Ganar’: Roberto Leal, Mònica López, Francine Gálvez, el mag Miguel de Lucas, Lucrecia i José Mota.

Homenatge a 'Saber y Ganar' i a Sergi Schaaff a RTVE Play

L'aniversari se celebrarà durant tot el dia a nombrosos espais d'RTVE, i amb una programació especial a RTVE Play.

La plataforma gratuïta de vídeo i àudio homenatjarà aquest dijous a ‘Saber y Ganar’ amb una col·lecció de programes mítics i la recuperació d'alguns inèdits, com el primer programa que es va emetre, el del cinquè aniversari i el del dècim. També rescatarà alguns dels moments més divertits d'aquests 25 anys i els premis més grans.

Així mateix, RTVE Play ret homenatge al creador del programa, Sergi Schaff, història de la televisió a Espanya. A més de ‘Saber y Ganar’, ha dirigit altres programes emblemàtics que es poden veure gratuïtament en RTVE Play com ‘El tiempo es oro’, ‘Si lo sé no vengo’, ‘Crónicas fantásticas’, 'Terra d'escudella', '3x4' o ‘Un globo, dos globos, tres globos’.

RTVE

anterior siguiente