Enlaces accesibilidad
FitMés

Cesc Escolà posa en forma a Sor Lucía Caram, a 'FitMés'

  • A més, la nutricionista del programa, Virginia Gómez, dona consells i tècniques d'hidratació esportiva i begudes isotòniques

Per
Cesc Escolà i Sor Lucía Caram parlen asseguts a un sofà al mig d'un mejador
Cesc Escolà parla amb Sor Lucía Caram

'FitMés', amb Cesc Escolà, convidarà cada setmana a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h disponible RTVE Play i els dissabtes a La 2.

El proper dilluns a 'FitMés', Sor Lucía Caram acompanya el Cesc Escolà per fer una sessió de body combat, una de les rutines més completes a nivell esportiu.

En aquest capítol Cesc Escolà està acompanyat de la monja Sor Lucía Caram. Plegats realitzen una sessió de body combat, un tipus de treball cardiovascular que combina diferents exercicis d'arts marcials. Aquesta rutina aconsegueix activar tota la zona de l'abdominal i la zona del core en general. Amb les puntades es treballa tota la zona de cames, glutis, quàdriceps i isquiotibials; i amb els cops de puny es treballen sobretot les espatlles, l'esquena i els abdominals.

Cesc Escolà i Sor Lucía Caram en un moment de l'entrenament, fent exercicis amb els braços a 'FitMés'

Cesc Escolà i Sor Lucía Caram fent exercicis de body combat rtve catalunya

L'objectiu principal d'aquest entrenament és millorar la capacitat cardiovascular, muscular i la coordinació gràcies als moviments sense impacte. L'entrenament es divideix en tres blocs de quatre minuts i acaba amb uns estiraments generals de tot el cos per evitar lesions i relaxar tota la musculatura.

Per acabar, la Virginia Gómez, dietista del programa, ens porta consells i tècniques d'hidratació esportiva i begudes isotòniques.

RTVE

anterior siguiente