Enlaces accesibilidad
Disc Català de l'Any 2021

Comencen les votacions pel premi Disc Català de l'Any 2021 de Ràdio 4

  • L'última edició la va guanyar Miki Núñez amb el seu disc 'Iceberg'
  • La primera fase de votacions comença el dilluns 17 de gener i cal triar tres discos

Per
 Disc Català de l'any de Ràdio 4
Disc Català de l'any de Ràdio 4

Ràdio 4, a través del programa 'Catalunya Exprés' presentat Joan Arenyes, ha començat la votació popular per escollir el disc més destacat del 2021 editat a Catalunya i cantat en català d'entre tots els que han sortit al mercat. La primera fase de votacions comença el dilluns 17 de gener i s'acaba el 6 de febrer. Consisteix a triar tres discos a través del web dels premis.

D'aquesta primera fase en sortiran els 7 més votats i s'afegiran els tres discos escollits per la crítica musical. D'aquí en sortirà un llistat dels deu discos finalistes que es podran votar a partir del 15 de febrer.

El llistat dels candidats i el formulari per votar es pot consultar al web de Ràdio 4. El seguiment del premi es fa a través del programa 'Catalunya Exprés', els dissabtes i diumenges de 17h a 19h de la tarda.

Un premi històric

El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa 'Cançons al vent' i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T'ho Diré, Antònia Font, Lax 'n' Busto i Els Amics de Les Arts.

MIki Núñez aquest vespre durant un moment de l'actuació

MIki Núñez en un moment de l'actuació RTVE CATALUNYA

L'última edició la va guanyar el músic Miki Núñez amb l'àlbum 'Iceberg'.

RTVE

anterior siguiente