Enlaces accesibilidad
Turisme rural al món

RTVE Catalunya estrena la sèrie documental 'Turisme rural al món'

  • Al primer capítol visita la petita illa de Rügen, a Alemanya, que compta amb dos parcs nacionals i una reserva de la biosfera
  • Diumenge, 16 de gener, a les 14:50h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Un moment al capvespre a l'Illa de Rügen al mar amb una barca al fons
Illa de Rügen

RTVE Catalunya estrena diumenge a La 2 la sèrie documental 'Turisme rural al món', que mostra regions de tot el planeta. Durant el viatge, el programa s'endinsa en els entorns naturals més increïbles per conèixer el patrimoni històric i les tradicions ancestrals, així com les ofertes d'oci, cultura i gastronomia. Experts en naturalesa, geòlegs, botànics, arqueòlegs… revelaran els secrets de cada destí, però també descobrirem els llocs més recòndits del planeta a través de petits artesans, agricultors, artistes i locals.

Embarcador en unsa platja de l'illa de Rügen

Illa de Rügen rtve catalunya

Al primer capítol 'L'illa de Rügen. L'amagatall viking' visita l'illa de Rügen, una de les més significatives d'Alemanya. En gairebé 1.000 quilòmetres quadrats inclou dos parcs naturals, una reserva de la biosfera i deu petites illes. Des de Putbus, 'Turisme rural al món' inicia un apassionant viatge que el portarà fins als espectaculars penya-segats sobre el Bàltic.

RTVE

anterior siguiente