Enlaces accesibilidad

'Efecte Collins' estrena la tercera temporada amb Muchachito

  • El programa aposta per la música en directe i canvia d'escenari
  • Dissabte, 15 de gener, a les 13:40h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Muchachito davant del micro amb la guitarra a 'Efecte Collins'
Muchachito amb la guitarra

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins', mostra amb una estètica molt cuidada les propostes d'artistes ben diferents i referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes.

El programa de música de La 2,  'Efecte Collins' enceta, el 15 de gener, la seva tercera temporada amb moltes ganes de fer noves descobertes musicals. L'estima i el respecte per la música és el seu motor, així com la creença que el so directe és insubstituïble. Més enllà de l’aspecte interpretatiu, el programa també convida als músics a parlar i mostrar un vessant més íntim.

Aquesta nova temporada, 'Efecte Collins' deixa les sales de concerts i marxa cap a altres escenaris on la cultura sempre és present i la música protagonista. En aquesta nova edició els espectadors podran gaudir de grans talents com Chicuelo,  Clara Peya,  Mishima,  Dorian Sopa de Cabra.

Al primer programa: Muchachito

Muchachito arrepenjat a una paret

Muchachito rtve catalunya

Jairo Perera, Muchachito, sap molt bé què és ser músic de carrer, de fet, aquesta va ser la seva principal escola. És el clar exemple d’un autodidacta en tots els sentits, fins i tot, a l’hora de fabricar-se els instruments. D’aqui que en Muchachito sigui capaç d'actuar tant en solitari, en el més petit dels cafès, com amb la seva 'big band', els Bombo Infierno en un gran escenari de festival ple de músics.

'Efecte Collins' interpreta tres temes del seu nou treball, un disc doble que encara no ha publicat, a mig camí entre un format intimista amb un de més festiu, i el seu famós 'Siempre que quiera'.

L’espai musical també descobreix a Muchachito en una aventura com a home orquestra.  Tot comença quan rep la trucada d'un client que li demana per tocar el 'tubofan', un instrument que no li funciona gaire bé. Muchachito perdrà mig matí intentant arreglar el maleït artefacte.

RTVE

anterior siguiente