Enlaces accesibilidad
Nit de Reis

RTVE Catalunya emet l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona

  • Tània Sarrias, Àngel Pons i Natàlia Sánchez seran els encarregats d'acostar de nou la màgia de la Cavalcada de Barcelona als més petits
  • La retransmissió començarà amb dos capítols dels Lunnis en català: 'El tortell de reis' i 'L'Olentzero'
  • Dimecres 5 de gener a partir de les 18:55h a La 1 i RTVE Play

Per
Tània Sarrias i Àngel Pons agafen un regal amb les mans
Tània Sarrias i Àngel Pons retrnsmetran la Cavalcada dels Reis d'Orient

RTVE Catalunya portarà de nou la màgia de Ses Majestats els Reis d’Orient a les llars catalanes amb la tradicional Cavalcada de Barcelona. Després de d'un any d’absència, la Cavalcada torna amb més il·lusió i màgia que mai. Els nens i nenes podran seguir la visita dels reis d'Orient a través de La 1 i a RTVE Play, en una programació especial d'una hora i mitja de durada.

La presentadora de 'Punts de vista', Tània Sarrias i el presentador d''España directo', Àngel Pons, acompanyats per la periodista de Ràdio 4, Natàlia Sánchez, retransmetran l'arribada dels Reis d’Orient, des d'un escenari situat a Plaça Catalunya. Tot i les restriccions per la Covid, el recorregut serà el tradicional i acabarà a la Font Màgica de Montjuïc. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a les 16h al Port de Barcelona amb el pailebot Santa Eulàlia moment que es podrà seguir en directe a RTVE Play. A bord d’una carrossa i, per suposat, amb mascareta, recorreran els carrers de Barcelona acompanyats del seu seguici, on no hi faltaran la música i l'espectacle, per fer arribar els regals a totes les llars.

Abans no desfilin els tres protagonistes de la nit i per entretenir els més menuts, a les 18:55h començarà la retransmissió amb un especial de dos capítols dels 'Lunnis' en català: 'El tortell de reis', on els petits de la casa coneixeran tots els secrets d'aquest típic pastís del dia de reis, i 'L'Olentzero', on descobriran aquest personatge, un carboner que porta regals el dia de Nadal.

RTVE

anterior siguiente