Enlaces accesibilidad
Obrim fil

El Nadal, il·lusió o mandra?, a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb Meri Falgueras, Víctor Amela, Laura Fa i Gerard Guiu
  • Dijous, 16 de desembre, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató de l''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

El Nadal s'apropa, i a 'Obrim fil' intentem descobrir si genera més mandra o il·lusió. Per tractar aquestes qüestions, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i testimonis.

Com dir 'no' a la família per Nadal, sense sentir-nos malament? Com viuen el Nadal les persones grans? Xavier Sardà entrevistarà el psicòleg Xavier Guix, que ens donarà les claus per saber com afrontar el Nadal.

Per aprofundir més en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes Meri Falgueras, Víctor Amela, Laura Fa i Gerard Guiu.

A l''Obrim fil' d'aquesta setmana, l'Ana Boadas entrevista Enrique Espinosa, més conegut com Edu, el nen de l'anunci que trucava a familiars i amics dient: "Hola, soy Edu, Feliz Navidad". Conversem amb ell per saber com afronta el Nadal una icona televisiva d'aquesta època.

Xavier Sardà entrevista també el nutricionista Marc Vergés, que ens dona una guia pràctica per saber com menjar i beure durant els menjars de Nadal.

Comptem amb en Toni Falgueras, pare de la Meri Falgueras. Total entusiasta del Nadal, s'encarrega de preparar els aperitius durant els àpats nadalencs.

L'Ana Boadas ens porta el testimoni de la Mar Puga i la seva mare, que es reconeixen com a 'freaks' del Nadal. Admeten que el final del Nadal els deprimeix.

RTVE

anterior siguiente