Enlaces accesibilidad
Punts de vista

L'espectacle de Nadal de Barcelona, 'Tants Nadals', a 'Punts de vista'

  • També actuarà al plató el cantant Jadel, que presenta 'Las cosas que viví'
  • Divendres, 10 de desembre, a les 19:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Nuria Giménez Lorang, Adriano Galante i Tània Sarrias sseguts en butacas al plató de 'Punts de vista'
Nuria Giménez Lorang, Adriano Galante i Tània Sarrias

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres i els diumenges a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb Nuria Giménez Lorang i Adriano Galante, per parlar de 'Tants Nadals', i amb el músic Jadel. A més, la secció de cinema de Desirée de Fez i els millors reportatges culturals.

Adriano Galante, cantant, i Juan Rodríguez Berbín, bateria, en un moment de l'actuació a 'Punts de vista'

Adriano Galante i Juan Rodríguez Berbín de Seward rtve catalunya

Divendres, Tània Sarrias parlarà de l'espectacle 'Tants Nadals' de Barcelona, una fusió de cinema i música en viu, amb dos dels seus responsables: la cineasta Nuria Giménez Lorang i el músic Adriano Galante, cantant del grup Seward, encarregats de la banda sonora. Es farà una projecció a Plaça Catalunya, amb imatges d'arxiu dels nadals a la ciutat d'entre 1929 i 1989 i la música en viu de Seward i d'intèrprets dels Conservatori Superior del Liceu. Per anar fent boca, Adriano Galante i Juan Rodríguez Berbín de Seward tocaran al plató del programa 'Regiment'.

Jadel cantant i tocant el piano a 'Punts de vista'

Jadel rtve catalunya

Seguint amb la música, 'Punts de vista' també comptarà amb l'actuació del cantant, compositor i productor Jadel, que presentarà el seu nou treball 'Las coses que viví', on recupera l'essència de la balada.

Aquesta setmana, a la secció de cinema, la crítica Desirée de Fez repassarà les nominacions més destacades dels Goya com 'El buen patrón', 'Maixabel', 'Libertad' o 'Madres paralelas' i recomanarà les millors propostes cinematogràfiques per a les festes de nadal.

Per acabar, un reportatge sobre la nova entrega de l'exitós còmic 'Blacksad', 'Todo cae', i sobre la il·lustradora Amaia Arrazola.

RTVE

anterior siguiente