Enlaces accesibilidad
Aquí Parlem

L'anàlisi d'enquestes, a 'Aquí Parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista l'expert en informació política i anàlisi electoral, Carles Castro
  • Dissabte, 4 de desembre, a les 15:00h a La 2 i a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs
Lluís Falgàs

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, repassa l'actualitat política i parlamentària de la setmana amb la sessió de control al president de la Generalitat i compta com a convidat amb el periodista Carles Castro.

Lluís Falgàs parla amb Carles Castro, redactor d'informació política i anàlisi electoral de La Vanguardia, doctor en Ciències de la Informació i autor de 'Retrato electoral de España', 'Retrato electoral de Cataluña', 'El poder catalán es un laberinto' y 'Cómo derrotar al independentismo en las urnas'. Falgàs li demanarà sobre què li preocupa a la ciutadania i què diuen les enquestes sobre la post pandèmia, el govern i el consum.

A més,  'Aquí Parlem' analitza el ple i la sessió de control al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l'aprovació del decret sobre energies renovables al Parlament de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente