Enlaces accesibilidad
Històries de l'altra banda

Ràdio 4 estrena 'Històries de l'altra banda'

  • Els muntatges 'Txema i Lluís', 'Els ocells' i 'El costurer' compten amb la direcció artística de Sergi Belbel
  • Disponibles a partir del 3 de desembre a RTVE Play

Per
Torna el radioteatre a Ràdio 4 amb 'Històries de l'altra banda'
Torna el radioteatre a Ràdio 4

Torna el radioteatre a Ràdio 4. Ràdio 4 i la Sala Beckett refermen l'aposta per la cultura amb l'emissió de tres noves ficcions originals d'autors catalans. Sota la direcció de Sergi Belbel, i amb les veus de Míriam Iscla, Anna Ycobalzeta, David Junqué i David Pagès, els podcasts de 'Txema i Lluís', 'Els ocells' i 'El costurer' es poden escoltar a RTVE Play a partir del 3 de desembre.

Posa't els auriculars, tanca els ulls i gaudeix. Torna el radioteatre a Ràdio 4. En col·laboració amb la Sala Beckett, presentem tres obres originals d'autors catalans dirigides per Sergi Belbel.

Escrita per Pere Riera, 'Txema i Lluís' explica amb un humor hilarant les aventures nocturnes de dos 'matxirulos' amb un final menys èpic que el de les heroïnes de 'Thelma i Louise'.

La ficció 'Els ocells', de Daniela Feixa, ens explica la història que desencadena una misteriosa trucada a la policia d'un poble petit. Seguirem la pista de la Blanca, una nena perduda.

David Plana aposta per l'humor a 'El costurer', un relat sobre temes familiars pendents, en la qual l'humor es converteix en la forma més adient de comunicar-nos amb el 'més enllà'.

Les tres ficcions han comptat amb la participació de l'equip habitual d'actors i actrius: Míriam Iscla, Anna Ycobalzeta, David Junqué i David Bagés. El tècnic de so és Joan Melero i el muntatge sonor ha estat a cura de Jordi Bonet.

Les tres ficcions s'emetran per Ràdio 4 els dies 25 i 26 de desembre, i 1 de gener, i estaran disponibles a RTVE Play el divendres 3 de desembre.

RTVE

anterior siguiente