Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El cantant Pitingo, a 'Punts de vista'

  • També actuaran al plató els Brodas Bros i el grup The excitements
  • Divendres, 3 de desembre, a les 18:40h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Pitingo assegut a una butaca al plató de 'Punts de vista'
Pitingo

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb el cantant Pitingo i amb les actuacions dels Brodas Bros i del grup The excitements. A més, la secció de sèries de la Paula Hergar i els millors reportatges culturals.

Divendres, Tània Sarrias entrevistarà el cantant Pitingo, conegut per la seva fusió del flamenc amb la música soul. Parlarà al programa sobre el seu nou projecte, que el portarà a Miami per enregistrar un disc amb el compositor Manuel Alejandro.

En un moment del seu espectacle, ballant i un dels tres membres està cap per avall i els altres dos agenollats al terra

Fragment de l'espectacle dels Brodas Bros 'Around the world' rtve catalunya

'Punts de vista' també comptarà amb els Brodas Bros, la companyia de dansa, hip hop i cultura urbana que presentarà el seu espectacle 'Around the world' al Mercat de les Flors, i representaran un fragment al plató del programa.

Aquesta setmana, la secció de sèries, amb la Paula Hergar, se centrarà en l'estrena de la segona part de la cinquena temporada de 'La casa de papel'. També parlarà dels finals que poden ser decebedors pels fans.

La banda The excitements al mig de plató de 'ûnts de vista' posant per la foto

The Excitements presenten nou àlbum: 'Keeping on' rtve catalunya

Per acabar, la Tània Sarrias parlarà amb els The excitements que presenten el seu darrer disc 'Keeping on', el quart treball d'estudi del grup de Barcelona. A més, interpretaran la cançó 'Just loving you'.

RTVE

anterior siguiente