Enlaces accesibilidad
Noms propis

El refugiat sirià, Kahraman Bilal, aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Va deixar als seus pares i germana a Síria. Assegura que intenta ser una bona persona i està content amb el present
  • Dimecres, 1 de desembre, a les 18:10h i dissabte a les 14:30h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Kahraman Bilal al set de 'Noms propis'
Kahraman Bilal al set de 'Noms propis' RTVE CATALUNYA

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler conversa amb el refugiat sirià, Kahraman Bilal. Després de viure situacions al límit i amb molta angoixa, ara viu a Barcelona. Parlarem amb ell de tot el que ha hagut de passar. Els viatges i llocs on va haver d’estar abans d'arribar a Barcelona. En un d’aquests viatges, va tenir un accident d’autobús i li van haver d’amputar una cama.

Kahraman Bilal viu i treballa a Barcelona

Kahraman Bilal viu i treballa a Barcelona RTVE CATALUNYA

El drama polític i social de la guerra de Síria continua. Aquest conflicte civil ha generat milers de refugiats, en una crisi humanitària que va requerir de l’atenció coordinada dels països de la Unió Europea. Darrera d’aquestes xifres, hi ha històries humanes de patiment, renúncia i aïllament. Els més afortunats, aconsegueixen arribar a Europa, establir-se en un pis i trobar una feina. Un d’aquests afortunats és Kahraman Bilal, un refugiat que ara viu a Barcelona i té feina.

Kahraman Bilal aquesta setmana a 'Noms propis'

Kahraman Bilal aquesta setmana a 'Noms propis' RTVE CATALUNYA

Bilal va haver de deixar els seus pares i una germana a Síria i va haver de fer front a la mort d’un germà a causa de la guerra, a la gana, al fred, als camps de refugiats i als somnis truncats. Malgrat tot, mai ha perdut el somriure. Tampoc guarda rancúnies. Diu que intenta ser una bona persona i està content amb el present. Ha pogut estudiar ortopèdia i té una feina, que per ell, és un tresor.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s’'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

RTVE

anterior siguiente
-->