Enlaces accesibilidad
Helvètica

L'art urbà, aquest dilluns a 'Helvètica'

  • 'Helvètica' surt al carrer per endinsar-se en els murals més coneguts pintats a peu de carrer
  • Dilluns, 29 de novembre a les 18:15h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
RTVE CATALUNYA

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els dilluns a La 2 de RTVE Catalunya.

'Helvètica' tractarà aquesta setmana sobre el disseny al voltant de l'art urbà i coneixerem alguns dels nostres artistes que triomfen arreu del món. La Flora Saura i l'Òscar Dalmau s'endinsaran en el tema, acompanyats d'Ana Manaia, Xavier Ballaz i Jordi Solsona, entre d'altres. 

A vegades, el carrer pot ser la millor galeria d'art, i, per aquest motiu, hem sortit al carrer per parlar d'art urbà amb Ana Manaia i Xavier Ballaz, directors de B-Murals, que ens acostaran a aquest món tan fascinant. Amb la Flora Saura visitarem l'estudi de l'Aryz, un dels nostres muralistes més internacionals, i farem un recorregut per algunes de les obres que ha pintat a casa nostra.

 RTVE CATALUNYA

Amb l'Òscar Dalmau descobrirem com l'art urbà pot donar una nova vida a un poble de la mà de Jordi Solsona, fundador del festival Gargar a Penelles, i coneixerem la Marina Capdevila, una artista que ha convertit àvies i avis en els protagonistes del seu estil. Amb ella descobrirem un dels seus projectes més especials: pintar la façana de la residència geriàtrica Puig d'en Roca de Girona.

 RTVE CATALUNYA

Acabarem el programa amb les il·lustracions de la Júlia Solans, que ens parlarà dels murs de les nostres ciutats com espais de protesta.

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els dilluns a La 2 de RTVE Catalunya.

RTVE

anterior siguiente
-->