Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Estem sols a l'univers?, a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà i Ana Boadas tractaran el tema amb els analistes Estel Solé, Víctor Amela, Marisol Roldán i Josep Maria Mainat
  • Dijous, 25 de novembre, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató del programa
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' ens acosta aquesta setmana a allò paranormal. Estem sols a l'univers? Per tractar aquestes qüestions, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i testimonis.

Xavier Sardà entrevistarà Joan Anton Català, màster en astronomia, astrofísica i químic quàntic. Apassionat des de nen per l'astronomia, aquest divulgador científic ens donarà algunes claus per entendre l'univers.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes Estel SoléVíctor AmelaMarisol Roldán Josep Maria Mainat.

A més, 'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonisAna Boadas entrevistarà Ildefonso García, que assegura que va ser abduït.

En el reportatge de la setmana, coneixerem l'escultor i pintor Robert Llimós, que ha canviat la seva vida d'ençà que va tenir un encontre en la tercera fase. 

Xavier Sardà entrevistarà el periodista especialitzat en ovnis Alfonso Trinidad, que creu que hi ha prou proves per dir que hi ha vida extraterrestre. 

En l'altra cara de la moneda, el psicòleg Ramon Nogueras ens parlarà del seu llibre 'Por qué creemos en mierdas. Cómo nos engañamos a nosotros mismos', una visió crítica de les creences en els ovnis i la parapsicologia.

El programa Ana Boadas recollirà el testimoni de Gonzalo San Miguel, que assegura que va tenir una experiència amb ovnis i que creu que ens amaguen la veritat. 

I acabarem l''Obrim fil' conversant amb el biòleg i divulgador científic Dani Arbós, que ens explicarà les històries més curioses i apassionants sobre la vida extraterrestre.

RTVE

anterior siguiente