Enlaces accesibilidad
Noms propis

La jugadora de pàdel Lucía Sainz, aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Va deixar el tennis per dedicar-se al pàdel, on ha aconseguit ser la número 1 del món
  • Dimecres, 24 de novembre a les 18:20h i dissabte a les 14:30h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lucía Sainz dirigint la raqueta de pàdel cap a la càmera
Lucía Sainz a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler conversa amb la jugadora de pàdel Lucía Sainz, que va canviar el tennis pel pàdel per poder dedicar-s'hi professionalment. Veurem com és dins la pista, on el 2020 va aconseguir ser número 1 del món. I també descobrirem com és fora, on coneixerem la seva part més humana.

La Lucía Sainz va jugar a tennis durant 13 anys. Va provar a dedicar-s'hi professionalment gràcies a una beca a una universitat dels Estats Units. El 2009 però, ho va deixar per les dificultats que hi veia. Anna Cler li preguntarà com va ser l'experiència i com, a principis del 2010, va decidir començar a jugar a pàdel.

Durant els inicis compaginava l'esport amb la feina a una empresa del sector dels esports de raqueta. Més tard, va dedicar-se professionalment i va deixar la feina. Sainz ens explicarà com va emprendre l'aventura amb la que el 2020 va aconseguir ser número 1 del món i com el camí no ha estat gens fàcil.

Lucía Sainz aasseguda a un sofà 'Noms propis'

Lucía Sainz rtve catalunya

Veurem quines són les seves manies, les seves virtuts o els seus defectes. També descobrirem la seva timidesa tot i el geni que té a la pista. Ens mostrará la part més humana; la importància que li dona a la família o als amics i amigues que conserva des de petita. I també ens parlarà de la seva experiència a Twitch al costat de l’streamer Ibai Llanos que la va convidar a casa seva a fer un partit d’exhibició que van seguir milers de persones.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s’'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

RTVE

anterior siguiente