Enlaces accesibilidad
Perduts en el temps

Un oasi de cultura, a 'Perduts en el temps'

  • Anna Bertran visita el Mas d'en Roger, un mas agrícola convertit en far de la cultura
  • Dimarts, 23 de novembre, a les 18:15 i dissabte 27 a les 14:00 a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
 Anna Bertran asseguda davant d'un paino de paret a 'Perduts en el temps'
Anna Bertran rtve catalunya

'Perduts en el temps' és una manera amena d'explicar la història fent que l'espectador se senti un explorador. El programa està dirigit per Àngels Villar i presentat per Anna Bertran. S'emet els dimarts a La 2 i es torna a emetre els dissabtes al migdia.

Els masos a les zones rurals del Montsant sovint han estat el centre de la vida del poble perquè eren grans centres de producció agrícola. Però durant dècades va existir un que anava més enllà. Aquesta setmana a 'Perduts en el temps', l'Anna Bertran visita el mas de la família Vidal Llecha on imperava l’art, la música i les lletres.

Dins del Mas d’en Roger, un finca de la família Vidal Llecha, imperava l’art, la música i les lletres. Un celler, cinc mil llibres d’història o 2000 rotlles de pianola eren algunes de les sorpreses que una persona podia trobar al visitar aquest conjunt monumental, situat en una finca que ocupa 100 hectàrees de boscos i camps al municipi de Cabacés.

Anna Bertran descobrint una habitació del mas plena de pols

Anna Bertran descobrint espais del mas rtve catalunya

Els germans Vidal Llecha, Josep i Miquel tenien un esperit renaixentista a l’estil de Leonardo Da Vinci. Tot i tenir ideologies i professions molt diferents, a la seva manera, el dos van convertir el mas en un oasi de cultura en perfecte harmonia amb el paisatge.

RTVE

anterior siguiente