Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Treballar menys per viure millor, a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà i Ana Boadas tractaran el tema amb els analistes Laura Fa, Carles Fité, Marisol Galdón i David Balaguer
  • Dijous, 18 de novembre, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató de l''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' se centra en la feina. Treballem massa? Per tractar aquestes qüestions, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i testimonis.

Xavier Sardà entrevistarà Txell Costa, emprenedora i consultora d'estratègia empresarial i màrqueting. A la seva empresa tenen molt en compte els bioritmes de les persones. També la carta astral de cara a formar equips de treball.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Laura FaCarles FitéMarisol Galdón David Balaguer.

A més, 'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonisAna Boadas entrevistarà en Marc Frau, que té una vida frugal per estalviar i poder deixar de treballar abans dels 40. 

Xavier Sardà entrevistarà Francesc Roca, un alt executiu de les finances que ho va deixar tot per viure d'una altra manera. 

També escoltarem el testimoni de Txus Moliner.  Ana Boadas conversarà amb aquesta xarcutera que posa la feina al centre de la seva vida.

Xavier Sardà també parlarà amb Txabi Franquesa, partidari de treballar menys i sense horari fix. 

I acabarem l''Obrim fil' amb l'entrevista al cuiner Carles Gaig, que no vol ni pensar a jubilar-se.

RTVE

anterior siguiente