Enlaces accesibilidad
Noms propis

La soprano Begoña Alberdi, aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Es va fer popular durant el confinament per les peces que va interpretar des del balcó de casa seva
  • Dimecres, 10 de novembre a les 18:15h i dissabte a les 14:00h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
La soprano Begoña Alberdi i Anna Cler

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

'Noms propis' entrevista aquesta setmana la soprano Begoña Alberdi. Aquesta intèrpret lírica es va fer viral durant la pandèmia arran de les aries que cantava des del balcó de casa seva, una història que va permetre descobrir qui hi havia darrera una veu plena de tragèdies i dificultats.

Alberdi, que canta des de ben petita, assegura que això li va salvar la vida en quedar orfe de pare i després del tràgic suïcidi de la seva mare en no poder superar la seva pèrdua.

La passió per la música i l’òpera en concret la van portar a estudiar al Conservatori del Liceu i a banda de cantar, també ha fet teatre amb els Joglars.

Durant la pandèmia, va amenitzar el confinament cantant des del balcó de casa seva. Va ser una idea del seu marit que és qui penjava els vídeos a Youtube. Compartirà amb el programa tot el qu ha viscut després, i com ho ha afrontat gràcies al seu caràcter emprenedor i optimista.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s’'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

RTVE

anterior siguiente