Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Les aparences, a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà i Ana Boadas tractaran el tema amb els analistes Bernat Dedéu, Meri Falgueras, Lorena Vázquez i Xavier Pérez Esquerdo
  • Dijous, 4 de novembre, a les 23:50 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató de l''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' debat aquesta setmana sobre la aparences. Per què ens afecta la imatge que donem als altres? Per tractar aquestes qüestions, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran amb analistes, convidats i testimonis.

Xavier Sardà preguntarà a la psicòloga Júlia Pascual perquè ens preocupa tant el que opinen els altres des del punt de vista psicològic. Com ens afecta no tenir 'likes' a les xarxes socials?

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes el filòsof i escriptor Bernat Dedéu, i els periodistes Meri FalguerasLorena Vázquez i Xavier Pérez Esquerdo.

A més, 'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonisAna Boadas entrevistarà Marta Escoda, assessora d'imatge, emprenedora i 'instagramer'. Mostra a Instagram la seva vida feliç en família perquè creu que el seu estil de vida pot inspirar positivament en altres persones.

Xavier Sardà també entrevistarà el periodista i 'youtuber' Albert Domènech, que creu que a les xarxes socials la necessitat d'aparentar és constant i que no s'hi mostra la debilitat, ni emocions com la tristesa o la derrota.

En el reportatge setmanal, Ana Boadas parlarà amb Marta Forn, la periodista que va destapar el cas de Tania Head, la història de la barcelonina que es va inventar que era a les Torres Bessones en el moment de l'impacte.

Ana Boadas també entrevistarà Laura Gómez, mestra i amiga de lloguer a través de la plataforma Alquifriend, i Jesús Sánchez, fundador de la web dedicada a proporcionar 'amics' de lloguer.

També passaran per l''Obrim fil' d'aquesta setmana Daniela Blume, comunicadora i creadora de continguts, i Andrea Aguilar, psicòloga i terapeuta, que va patir anorgàsmia i ara es dedica a ajudar altres dones. Creu que moltes dones aparenten tenir una vida sexual satisfactòria.

RTVE

anterior siguiente