Enlaces accesibilidad
Punts de vista

L'actriu Assumpta Serna, a 'Punts de vista'

  • A més, el director i humorista Carlo Padial i el pianista de jazz Ignasi Terraza
  • Divendres, 29 d'octubre, a les 19:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Assumpta Serna amb el premi a les mans asseguda en una butaca al plató de 'Punts de vista'
Assumpta Serna

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb l'actriu Assumpta Serna, el director Carlo Padial i el pianista Ignasi Terraza. A més, l'actuació del grup Wild Mamas, la secció de sèries de la Paula Hergar i els millors reportatges culturals.

Divendres, la Tània Sarrias entrevistarà l'actriu Assumpta Serna, premiada amb la 'Venus d'honor' al Filmets, Badalona Film Festival, per la seva trajectòria i dedicació als curtmetratges. La Tània també parlarà amb Carlo Padial, humorista, escriptor, guionista i director de cinema i televisió. Padial ha dirigit 'Doctor Portuondo', una adaptació de la seva novel·la que és la primera sèrie produïda per la plataforma Filmin.

'Punts de vista' rebrà la visita del pianista de jazz Ignasi Terraza que celebra els 40 anys dels seus primers concerts, el seu nou disc, 'Intimate conversations', compta amb la col·laboració d'Andrea Motis, Scott Hamilton i Antonio Serrano. Tocarà en directe al plató del programa 'Temps de canvis'. També actuarà Wild Mamas un grup de rock reivindicatiu, que tocarà en directe la cançó 'Sueños' del seu últim àlbum 'Monkey in the kitchen'.

Ignasi Terraza tocant el piano a 'Punts de vista'

Ignasi Terraza rtve catalunya

A més, 'Punts de vista' comptarà amb la secció sèrie de Paula Hergar, 'Sofà, manta o sèries', que parlarà de les sèries més valorades a cadascuna de les plataformes.

RTVE

anterior siguiente