Enlaces accesibilidad
'Punts de vista'

La polifacètica artista Julia de Castro, a 'Punts de vista'

  • A més, David Selvas, Marta Pérez i Àgata Roca, director i protagonistes del musical 'T'estimo si he begut'
  • Divendres, 22 d'octubre, a les 19:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Julia de Castron amb micròfon en un moment de l'actuació
Julia de Castro

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb l'artista Julia de Castro i els protagonistes del musical 'T'estimo si he begut'. A més, l'actuació del grup 84, la secció de cinema de la Desirée de Fez i els millors reportatges culturals.

Divendres, la Tània Sarrias entrevistarà Julia de Castro, una de les artistes més creatives i polifacètiques del país, és cantant, compositora, escriptora, violinista, actriu, historiadora de l'art... Sarrias repassarà totes les seves facetes artístiques abans de la seva actuació al plató amb la cançó '29 años', del seu primer disc en solitari 'La historiadora'.

Àgata Roca, David Selvas, Marta Pérez i Tània Sarrias asseguts en butaques al plató del programa

Àgata Roca, David Selvas, Marta Pérez i Tània Sarrias rtve catalunya

La Tània Sarrias parlarà també amb David Selvas, Marta Pérez i Àgata Roca, director i dues de les protagonistes del musical 'T'estimo si he begut', un muntatge firmat per Dagoll Dagom, les T de Teatre i La Brutal.

A més, 'Punts de vista' comptarà amb la secció de cinema de la crítica Desirée de Fez que parlarà de les adaptacions literàries de llibres escrits per dones, com l'adaptació al cinema de 'Distancia de rescate'.

Per acabar, l'actuació del grup 84, amb la cançó 'Flor de primavera', que tornen al món de la música amb l'àlbum 'Ochenta y cuatro conciertos en la parte de atrás', un disc de directes amb moltes col·laboracions.

El duet a sobre de la tarima del programa a punt d'actuar

El grup 84 rtve catalunya

RTVE

anterior siguiente