Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'emprenedor Agustín Gómez visita aquesta setmana 'Noms propis'

  • Gómez és un dels fundadors de Wallapop i es dedica a ajudar altres emprenedors
  • Dimecres, 20 d'octubre a les 18:15h i dissabte 23 a les 14:00h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Anna Cler i Agustín Gómez a punt de començar l'entrevista
Al set de gravació del Noms Propis

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dimecres i dissabtes a La 2.

Aquest dimecres 'Noms propis' té com a convidat l'emprenedor que juntament amb altres socis van muntar l'app de compravenda més coneguda i internacional del nostre país, Wallapop. Agustín Gómez o 'Agus' com li agrada que li diguin, ve d'una família humil de Cornellà.

Agustín Gómez va començar a treballar de molt jove fent feines com les de videovigilància. Va estudiar telecomunicacions i més tard, juntament amb tres amics motivats pels reptes tecnològics, va muntar l'aplicació de Wallapop. A partir d'aquí tot va anar molt ràpid, van créixer i es van expandir pel món. Tot i que la venda de Wallapop li va fer guanyar una gran quantitat de diners, assegura que els diners no donen la felicitat.

Agustín Gómez

Agustín Gómez va muntar l'aplicació de Wallapop amb dos amics RTVE CATALUNYA

El convidat d'aquesta setmana es considera una persona amb sort, tot i que just després de la venda de l'empresa, li van diagnosticar un càncer. Agustín Gómez conversa amb Anna Cler que va viure la malaltia com una oportunitat. Després de la seva convalescència, no treballa, diu que practica molt esport i es dedica a ajudar altres emprenedors.

Agustín Gómez dedica el seu temps a fer esport i ajuda a emprenedors

Agustín Gómez dedica el seu temps a fer esport i ajuda a emprenedors RTVE CATALUNYA

RTVE

anterior siguiente