Enlaces accesibilidad
El Temps

El Temps, un espai amb informació meteorològica moderna i pionera a RTVE Catalunya

  • Els meteoròlegs Sònia Papell i Sergi Loras t'apropen la informació de manera dinàmica i entenedora

Per
El Temps a RTVE Catalunya

Els espais d'El Temps de RTVE són pioners en un grafisme modern, dinàmic i comunicatiu que combina una modelització avançada, amb una simbologia senzilla i entenedora pels espectadors.

Els meteoròlegs de RTVE Catalunya, la Sònia Papell i en Sergi Loras, ofereixen al llarg de tot el dia la previsió del temps, i notícies relacionades amb la meteorologia. Comencen de bon matí, a les 8:00h, al 'Cafè d'Idees' de La 2 i Ràdio 4, on de dilluns a divendres en Sergi ens explica des de quin temps farà aquell dia, fins a qüestions relacionades amb l’emergència climàtica, el medi ambient o l’astronomia.

Sergi Loras i Sònia Papell al plató de L'Informatiu amb una mapa del temps al darrere

Sergi Loras i Sònia Papell rtve catalunya

A les 14:00h, dins 'L'Informatiu' edició Migdia de La 1, arriba el Temps de "la Papell" l'emblemàtica meteoròloga que des de fa més de 25 anys interpreta mapes i isòbares amb un llenguatge proper i entenedor. La participació dels espectadors amb fotografies i vídeos que envien, també és una peça clau.

De fet, observadors i fotògrafs repartits arreu del territori formen part de l'essència dels diferents espais. Diàriament ens fan arribar instantànies de tota classe de fenòmens meteorològics: sortides i postes de sol, tempestes, nevades, pluges, efectes òptics, temporals de mar, conjuncions de planetes... i tot allò que passi al cel i cridi l’atenció.

La informació més detallada queda recollida a la pàgina web de 'El Temps' i al portal RTVE Play. En aquests espais hi trobareu la previsió meteorològica actualitzada, les últimes notícies i curiositats del temps, a més tots els vídeos emesos per televisió. També podeu seguir "El Temps" minut a minut a través dels perfils personals de Twitter: @SoniaPapell i @SergiLoras.

RTVE

anterior siguiente