Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Els musicals 'Billy Elliot' i 'Las chicas del coro', a 'Punts de vista'

  • A més, la Núria Moliner ens aproparà totes les novetats a la secció d'arquitectura
  • Divendres, 15 d'octubre, a les 19:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Els 6 protagonistes del musical 'Las chicas del coro' recolzats al piano del plató
Els protagonistes de 'Las chicas del coro'

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb els protagonistes dels musicals 'Billy Elliot' i 'Las chicas del coro'. A més, la secció d'arquitectura de la Núria Moliner, la nova pel·lícula d'Álex de la Iglesia i el llibre número 1000 de Pilarín Bayés.

Divendres els musicals seran els protagonistes del programa. Tània Sarrias entrevistarà els actors Natalia Millán i Óscar de la Fuente i la coreògrafa Elsa Álvaro del musical 'Billy Elliot', una de les estrenes més esperades de la temporada. Seguint amb els musicals, Sarrias també parlarà amb els protagonistes de 'Las chicas del coro', una obra brillant, en clau de comèdia, però amb missatge, que ha rebut 11 nominacions als premis BroadwayWorld Spain. A més, representaran al plató una escena del musical.

Els actors i la coreògrafa de 'Billy Elliot' asseguts als sofàs del plató del programa

L'equip de 'Billy Elliot' amb Tània Sarrias rtve catalunya

De cinema, 'Punts de vista' visitarà el Festival de Sitges per parla amb Álex de la Iglesia, que presenta 'Veneciafrenia', el seu nou film de terror clàssic. També parlarem amb Pilarín Bayés que ha publicat el seu llibre número mil titulat '1000 motius per viure'.

Per acabar, la Núria Moliner repassarà, a la secció d'arquitectura, les novetats en el món de l'edificació i el disseny.

RTVE

anterior siguiente