Enlaces accesibilidad
Punts de vista

'Punts de vista' estrena nova temporada amb Beatriz Luengo i Núria Prims

  • El programa de cultura, presentat per Tània Sarrias, enceta un nou curs apostant pels noms consagrats i els nous talents
  • Divendres, 17 de setembre, a les 19:10h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Beatriz Luengo al platé de 'Punts de vista' amb la pantalla i el logo darrere
Beatriz Luengo

'Punts de vista' estrena la tercera temporada amb la cantant Beatriz Luengo i l'actriu Núria Prims. A més, la secció de sèries de la Paula Hergar, les properes estrenes de cinema, l'obra 'La fiesta del Chivo' i les trajectòries de La Cubana i de l'actriu Ángela Molina.

Divendres Tània Sarrias s'estrena el nou curs amb l'actriu Núria Prims, que protagonitza 'Clitemnestra, la casa dels noms' al Teatre Romea. Sarrias li demanarà pel personatge de Clitemnestra i repassarà la seva trajectòria, recordant quan va recollir el premi Gaudí per 'Incerta glòria'.

Núria Prims aasseguda en una butaca al plató de 'Punts de vista'

Núria Prims rtve catalunya

A plató 'Punts de vista' comptarà amb l'actuació de l'artista Beatriz Luengo que interpretarà un remix fet especialment pel programa. A l'entrevista Tània Sarrias li preguntarà per les dues noves cançons que ha publicat aquest setembre 'Rakata remix' i 'Chanteito pa' un ex', l'apoderament femení a la música i la cançó que va crear amb el seu marit Yotuel 'Patria y vida', entre altres qüestions.

Paula Hergar farà un recull de les millors sèries del moment a la secció de sèries i repassarà els favorits per guanyar els EMMY, que se celebren diumenge 19 de setembre.

A més, els 40 anys de trajectòria de La Cubana, l'estrena de l'obra 'La fiesta del Chivo' al Teate Poliorama, les properes estrenes de cinema i un homenatge a l'actriu Ángela Molina per la seva trajectòria excepcional.

RTVE

anterior siguiente