Enlaces accesibilidad
Calidoscopi

RTVE Catalunya estrena nova temporada de 'Calidoscopi'

  • En el primer programa Raül Díaz repassa amb imatges espectaculars molts dels fenòmens meteorològics
  • Diumenge, 1 d'agost, a les 14:05h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Pla mig del director i presentador del programa Raül Díaz amb camisa vermella
Raül Díaz

RTVE Catalunya estrena, diumenge 1 d'agost, nous capítols de 'Calidoscopi', amb un nou format molt dinàmic de 10 minuts. El programa de l'Arxiu de RTVE per a nostàlgics, continua amb els mateixos ingredients per entretenir i emocionar l’espectador a través dels records televisius: fets històrics, curiositats, humor i molta música.

El director i guionista Raül Díaz presenta el programa acompanyat de professionals, artistes i personatges de tots els temps.

El primer programa estarà dedicat a la meteorologia. Amb l’ajut de cançons, humor i, sobretot, de les dones i els homes del temps, el capítol repassa amb imatges espectaculars tota mena de fenòmens meteorològics com ara la neu, els llamps, les tempestes o els huracans.

Una imatge d'una carretera nevada, tota blanca, i un cotxe al mig que la travessa

Imatges de fenòmens meteorològics com la neu rtve catalunya

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de RTVE Catalunya que gràcies a l'Arxiu de RTVE repassa els millors moments televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai. La realització és de Pere Olivella, la producció de Raúl Garcia i la producció Executiva de Sonia Sancho.

RTVE

anterior siguiente