Enlaces accesibilidad
Punts de vista

La directora de cinema Judith Colell, a 'Punts de vista'

  • Actuaran al plató el Barcelona Flamenco Ballet i l'Aida Giménez
  • Divendres, 18 de juny, a les 19:10h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Judith Colell i Tània Sarrias assegudes a les butaques del plató del prograna
Judith Colell i Tània Sarrias

Divendres 'Punts de vista' comptarà amb Judith Colell i les actuacions del Barcelona Flamenco Ballet i de la cantant Aida Giménez. A més, els millors reportatges culturals.

Aquesta setmana Tània Sarrias entrevistarà la nova presidenta de la Acadèmia del Cinema Català, la directora Judith Colell. Amb qui parlarà dels canvis que vol fer a l'Acadèmia per posar en valor el cinema català.

Un moment de l'actuació del Barcelona Flamenco Ballet

Barcelona Flamenco Ballet rtve catalunya

A plató actuarà en directe la companyia internacional Barcelona Flamenco Ballet, interpretant un fragment del seu nou espectacle, 'LUXURÎA', sota la direcció del prestigiós bailaor David Gutiérrez. El programa també comptarà amb l'Aida Giménez, la cantant de Guineu, que cantarà el senzill 'La millor part', inclòs en el seu primer treball 'Forats Negres'.

'Punts de vista' també parlarà amb la pianista i cantant barcelonina Lucía Fumero i coneixerà l'adaptació cinematogràfica de l'obra teatral de Marta Buchaca, 'Solo una vez'. A més, descobrirà l'obra de l'artista Escher, i la programació de la Mostra Sonora i Visual al Centre Cívic Convent de Sant Agustí.

RTVE

anterior siguiente