Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Rosario Flores, a 'Punts de vista'

  • També actuarà al plató el compositor empordanès Miquel Abras
  • Divendres, 7 de maig, a les 19:10h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Rosario Flores al plató del programa
Rosario Flores

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Divendres 'Punts de vista' comptarà amb els músics Rosario Flores i Miquel Abras. A més, les seccions del 'Club de Lectura' d'Olga Ruíz i de 'Sofà, manta i sèries' de Paula Hergar.

Aquesta setmana Tània Sarrias conversarà amb la cantant Rosario Flores sobre el seu nou disc, 'Te lo digo todo y no te digo na', i també repassarà la seva trajectòria artística.

Al 'Club de Lectura', l'Olga Ruíz, parlarà de la novel·la 'La hija única' de l'escriptora mexicana Guadalupe Nettel. I a la secció de 'Sofà, manta i sèries', la Paula Hergar, analitzarà les sèries basades en llibres que han superat l'èxit literari.

'Punts de vista' comptarà a plató amb el compositor empordanès, Miquel Abras, per interpretar el senzill 'Què serà de les nostres vides', inclòs al seu disc 'La Felicitat També Plora'.

Miquel Abras i la seva banda al plató del programa

Miquel Abras rtve catalunya

A més, el programa visitarà l'exposició sobre la fotògrafa Mary Ellen Mark i anirà a la sala Barts per conèixer les cançons de l'àlbum 'Feeling Good' del pianista Joan Vázquez.

RTVE

anterior siguiente