Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Els catalans tenim sentit de l'humor?, a debat a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà i Ana Boadas entrevisten La Trinca i Paz Padilla
  • Hi participen com a analistes Eva Soriano, Víctor Amela, Mariola Cubells i Xavier Pérez Esquerdo
  • Dijous, 6 de maig, a les 23:10h a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató del programa 'Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat sobre el sentit de l'humor dels catalans. Com és el nostre humor? Som més aviat avorrits? Els andalusos són més graciosos i nosaltres més serios o és un arquetip? Per tractar aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà els membres de La Trinca: Josep Maria Mainat, Toni Cruz i Miquel Àngel Pascual i l'actriu i presentadora Paz Padilla.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes la còmica i presentadora Eva Soriano i els periodistes Víctor AmelaMariola Cubells i Xavier Pérez Esquerdo.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa com el cantautor islandès Halldor Mar, l'humorista de L'Hospitalet de Llobregat Raúl Alcázar i el tiktoker Raül Rocco, que ha triomfat a les xarxes socials imitant els seus professors. 

RTVE

anterior siguiente