Enlaces accesibilidad
Helvètica

El disseny institucional, aquest dilluns a 'Helvètica'

  • El programa de disseny està presentat per la periodista Flora Saura i amb la col·laboració d'Òscar Dalmau
  • 'Helvètica' descobreix com es pot fer activisme a través del disseny gràfic amb Ariadna Serrahima
  • Dilluns, 19 d'abril a les 18:15h i dissabte 24 a les 13:35h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Flora Saura i Francesc Ribot, aquest dilluns al programa 'Helvètica'
Flora Saura i Francesc Ribot, a 'Helvètica'

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els dilluns a La 2 de RTVE Catalunya.

'Helvètica' explora el món del disseny, tan apassionant com sovint desconegut. Aquesta setmana la Flora Saura i l'Òscar Dalmau s'endinsaran en el disseny al voltant de les institucions acompanyats de Francesc Ribot, Nacho Padilla o Pilar Villuendas, entre d'altres.

Al nou capítol del programa parlarem del disseny que envolta el món de la política, l'activisme i les institucions. Acompanyarem la Flora Saura a conèixer Francesc Ribot, dissenyador i professor de disseny que ens descobrirà els secrets de la comunicació política. Amb ell i els seus alumnes ens atrevirem a crear el nostre propi moviment polític i a dissenyar-ne la seva identitat gràfica. A més, coneixerem com es crea la comunicació institucional de la mà de Nacho Padilla, director creatiu de l'Ajuntament de Barcelona.

Per la seva banda, l'Òscar Dalmau parlarà amb Pilar Villuendas, una de les dissenyadores gràfiques clau de la Transició. També descobrirem com es pot fer activisme a través del disseny gràfic amb Ariadna Serrahima.

Per últim, acompanyarem la Júlia Solans en un viatge per la història de la protesta gràfica. Un 'Helvètica' on comprovarem que el disseny és capaç de canviar el món.

RTVE

anterior siguiente