Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Aina Clotet i Judit Neddermann, a 'Punts de vista'

  • També actuaran al plató Julia Medina i Gonzalo Hermida la cançó '13.500 pulsaciones'
  • Divendres, 16 d'abril, a les 19:10h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
 Aina Clotet al plató de 'Punts de vista'
Aina Clotet rtve catalunya

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Divendres 'Punts de vista' comptarà amb l'actriu Aina Clotet, l'artista Judit Neddermann i els músics Julia Medina i Gonzalo Hermida. A més, la secció de sèries de Paula Hergar i el club de lectura d'Olga Ruíz.

Tània Sarrias conversarà amb l'actriu i directora de cinema, Aina Clotet, sobre el seu paper a la segona temporada de 'Hierro', una de les sèries de més èxit del moment. També parlarà amb Clotet dels seus projectes cinematogràfics.

 Judit Neddermann amb la guitarra al plató de 'Punts de vista'

Judit Neddermann rtve catalunya

Visitarà el plató l'artista catalana Judit Neddermann per presentar el seu quart disc 'Aire', i per interpretar el seu primer senzill 'Canta'. 'Punts de vista' també comptarà amb l'actuació de Julia Medina, concursant d'OT el 2018, i del compositor Gonzalo Hermida, que tocaran '13.500 pulsaciones'.

A més, a la secció de sèries, la Paula Hergar parlarà de les estrenes on han participat actors i actrius de cinema que s'han rendit al format televisiu. I a la secció del club de lectura, l'Olga Ruiz farà cinc propostes per regalar el dia del llibre.

A més, el món de la moda amb la firma Lola Casademunt, la programació de la BCN Film Festival, i la novel·la 'Revancha' de l'escriptor Kiko Amat.

RTVE

anterior siguiente