Enlaces accesibilidad
Helvètica

El disseny i la música, aquest dilluns a 'Helvètica'

  • El programa de disseny està presentat per la periodista Flora Saura i amb col·laboració d'Òscar Dalmau
  • 'Helvètica' s’endinsarà en el món del disseny punk i underground del Pol Rodellar, baixista del grup Mujeres
  • Dilluns, 5 d’abril a les 18:15h i dissabte 17 a les 13:35h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
L'Òscar Dalmau ens ensenyarà alguns dels tresors que amaga la seva col·lecció de discos particular
L'Òscar Dalmau ens ensenyarà la seva col·lecció de discos particular

'Helvètica' explora el món del disseny, tan apassionant com sovint desconegut. Aquesta setmana la Flora Saura i l'Òscar Dalmau s'endinsaran en el disseny al voltant de la música acompanyats de Xavi Forné, Pau Vallvé o Pol Rodellar, entre d'altres.

Al nou capítol del programa parlarem del disseny al voltant del món de la música. La Flora Saura ens descobrirà l'imaginari d''Error! Design', l'alter ego de Xavi Forné, un dissenyador gràfic que ha creat cartells per a artistes com Metallica, Foo Fighters o Depeche Mode.

Per la seva banda, l'Òscar Dalmau ens ensenyarà alguns dels tresors que amaga la seva col·lecció de discos particular i descobrirem que l'autor de les portades dels discos de Pau Vallvé és Pau Vallvé. També ens endinsarem en el món del disseny punk i underground del Pol Rodellar, baixista del grup Mujeres, i coneixerem el disseny de crèdits i videoclips de l'Estudi Coure.

Amb la Júlia Solans recordarem un artista inclassificable que unia il·lustracions i música amb una sensibilitat incomparable: Daniel Johnston. Pareu bé les orelles que aquest 'Helvètica', a més de veure's, també s'escolta.

RTVE

anterior siguiente