Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Què ens excita?, a debat a 'Obrim fil'

  • Hi participaran com a analistes Rebeca Rodríguez, Xavier Pérez Esquerdo, Meritxell Falgueras i Bernat Dedéu
  • Dijous, 8 d'abril, a les 23:15h a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató del programa 'Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat sobre si sabem gaudir dels plaers de la vida. Tenim masses tabús? Què són perversions i què no? Els petits plaers són més gratificants que els més sofisticats? Per parlar d'aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà Laila Pilgren, directora de Sex Academy; el gastrònom Pep Nogué; el periodista Joan Spin, propietari d'una cadena de sex shops, i la Daniela Blume, col·laboradora de televisió que triomfa a OnlyFans.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Rebeca Rodríguez i Xavier Pérez Esquerdo, la sommelier Meritxell Falgueras i el filòsof Bernat Dedéu.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa com l'Adeline Aranega, fundadora del primer sex shop d'Espanya; un col·leccionista de Barbies; una parella que practica el shibari i una altra parella que practica el bondage.

RTVE

anterior siguiente