Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Les actrius Mónica Pérez i Beatriz Rico i la soprano María Bayo, a 'Punts de vista'

  • Pel que fa a la música, visitaran el plató el grup Delacueva i l'artista internacional Karina Pasian
  • Divendres, 5 de març, a les 19:10h i diumenge, 7 de març, a les 13:30h a La 2

Per
 Mónica Pérez al plató de 'Punts de vista'
Mónica Pérez rtve catalunya

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Divendres 'Punts de vista' descobrirà la iniciativa 'Salvem Microteatre Barcelona', parlarà amb la soprano María Bayo i amb l'actriu Beatriz Rico, actuaran en directe Delacueva i Karina Paisan i comptarà amb les seccions de música i cinema

Tània Sarrias parlarà amb l'actriu Mónica Pérez de la iniciativa 'Salvem Microteatre Barcelona'. Una campanya que intenta salvar aquest espai mític de teatre en perill per la situació actual.

Sarrias també entrevistarà la soprano María Bayo, que presenta el seu nou espectacle a Barcelona sobre la figura de Cleopatra, i l'actriu, cantant i ara escriptora Beatriz Rico, sobre el seu debut literari amb la novel·la 'De miss a más sin pasar por Albacete'.

De música, 'Punts de vista' comptarà al plató amb la banda de Saragossa Delacueva per presentar un avançament del seu primer disc: 'Ay, Caramba'. També actuarà al programa l'artista internacional Karina Pasian amb el seu tema 'Every Moment'.

A més, el documental 'La Mami' de la cineasta Laura Herrero Garvín; la secció de música de Txell Sust amb les propostes musicals de la setmana; i la secció de cinema de Desirée de Fez sobre la nova fornada de directores de cinema de terror.

RTVE

anterior siguiente