Enlaces accesibilidad
Obrim fil

L'amor no té edat, a debat a 'Obrim fil'

  • Comptarà amb l'humorista Juan y Medio, el músic Leslie i el crítica de cinema Àlex Gorina
  • Hi participaran com a analistes Màrius Carol, Laura Fa, David Balaguer i Judit Mascó
  • Dijous, 4 de març, a les 23:15h a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà assegut a la butaca groga del plató derl programa
Xavier Sardà presenta 'Obrim fil'

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat sobre el sexe i l'amor a partir dels 65 anys. Les parelles de diferents edats poden funcionar? Per parlar sobre aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà les expertes Elena Crespi, psicòloga i sexòloga, i Laila Pilgren, directora i fundadora de Sex Academy. També parlarà amb l'humorista i presentador Juan y Medio i amb el crític de cinema i presentador Àlex Gorina. A més, coneixerà els casos del cantant Leslie que va retrobar l'amor de gran i l'estilista Erik Putzbach que es va casa amb un home 48 anys més gran.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Màrius Carol, Laura Fa i David Balaguer i la model Judit Mascó.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa com la Montserrat Cornet que reivindica el sexe als 80, el Joan Vives que busca parella a través d'una agència als 82 anys o l'Aida i l'Antonio, un matrimoni que es porten 25 anys de diferència.

RTVE

anterior siguiente