Enlaces accesibilidad
Desmarcats

100 'Desmarcats' a prop de l'esport català

  • El programa celebra el centenari amb l'especial de la setmana electoral del Barça
  • Toni Freixa, Víctor Font i Joan Laporta, assistiran al programa
  • Dimecres 3, dijous 4 i divendres, 5 de març a les 15:00h en directe a La 2 i a Ràdio 4 de RTVE Catalunya

Per
Imatge d'arxiu dels tres candidats a les eleccions del Barça, Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa
D'esquerra a dreta: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa

'Desmarcats' és el programa esportiu de RTVE Catalunya que s'emet de dilluns a divendres als migdies simultàniament a La 2 i a Ràdio 4.

'Desmarcats', presentat per Marc Martín, celebra els 100 programes aquest dimecres amb l'inici de l'especial setmana electoral del Futbol Club Barcelona. Els tres candidats a la presidència del Barça parlaran al programa abans del dia de les eleccions, el proper diumenge 7 de març.

El primer en parlar serà Toni Freixa aquest dimecres 3 de març amb la candidatura 'Fidels al Barça'. L'Albert Hernàndez entrevistarà Freixa, advocat de professió, especialitzat en dret esportiu i mercantil, i ha participat en dos processos electorals del Barça: l'any 2015 i l'any 2021. A més, també ha estat present en dues de les tres darreres juntes directives del club: la de Joan Laporta i la de Sandro Rosell. En la tertúlia participaran Roger Torelló, Mónica Palenzuela i Laia Cervelló.

Després arribarà el torn de Víctor Font el dijous 4 de març amb la candidatura 'Sí al Futur'. David Figueira entrevistarà Font, cofundador i director general de la multinacional Delta Partners, especialitzada en serveis de consultoria estratègica, finances corporatives i inversions. La seva primera aparició en unes eleccions va ser l'any 2010 recolzant a Marc Ingla. En la tertúlia participaran Marcelo Bechler, Marta Ramon i Jordi Gil.

Per tancar la setmana, aquest divendres 5 de març serà el torn de Joan Laporta amb la candidatura 'Estimem el Barça'. L'Albert Hernàndez entrevistarà Laporta, advocat, tot i que també ha exercit de formador i polític. Va ser president del Barça entre els anys 2003 i 2010 i ara es presenta per tercera vegada a les eleccions del Barça. En la tertúlia participaran Josep Mª Deu, Jordi Pons i Anaïs Martí.

RTVE

anterior siguiente