Enlaces accesibilidad
Perseguint cognoms

L'origen dels Franquesa, aquesta setmana a 'Perseguint cognoms'

  • El programa recorre Catalunya per descobrir les curiositats dels nostres cognoms
  • El setè capítol descobreix l'origen dels Franquesa, un cognom que ens durà a les Franqueses del Vallès i a parlar amb Txabi Franquesa
  • Dimarts, 2 de març a les 18:15h i dissabte 6 a les 14:10h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Carla Lladó i Txabi Franquesa, aquesta setmana al programa 'Perseguint cognoms'
Carla Lladó i Txabi Franquesa, a 'Perseguint cognoms'

'Perseguint cognoms' és un programa de RTVE Catalunya que descobreix l'origen dels cognoms de Catalunya. Carla Lladó coneix una gran quantitat d'especialistes que l'ajuden a trobar tot allò que volem saber sobre els nostres avantpassats. S'emet els dimarts a La 2.

RTVE Catalunya estrena dimarts un nou capítol de 'Perseguint cognoms'. La conductora del programa, Carla Lladó, recorre tota Catalunya per descobrir l'origen i les curiositats dels nostres cognoms. Aquesta setmana descobrirà l'origen del cognom Franquesa.

La Carla Lladó recorda una de les primeres investigacions amb en Tom, la que van dedicar al cognom Franquesa. La ruta va començar a les Franqueses del Vallès, va tenir una parada gastronòmica a Perafita i va acabar amb un dels emblemes ja desapareguts de la ciutat de Barcelona, el teatre Club Capitol, on va poder xerrar animadament amb l'humorista Txabi Franquesa.

RTVE

anterior siguiente