Enlaces accesibilidad
Obrim fil

La justícia, a debat a 'Obrim fil'

  • El programa tractarà diversos casos com el de la farmacèutica d'Olot, el de l'Helena Jubany i el de Pedro Álvarez
  • Hi participaran com a analistes Samanta Villar, Neus Sala, Bernat Dedéu i Estel Solé
  • Dijous, 25 de febrer, a les 23:15h a La 1

Per
Xavier Sardà al plató del programa 'Obrim fil'
Xavier Sardà presenta 'Obrim fil'

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat sobre la justícia: el sentiment d'injustícia, la impunitat, els crims per resoldre o les prescripcions. Per parlar sobre aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà un dels advocats penalistes de més renom, Carles Monguilod, que ha portat casos tan mediàtics com el del zelador d'Olot, el dels joves desapareguts del pantà de Susqueda i el de la Maria Àngels Feliu. També serà present a plató Xavier Bassa, falsament acusat pel segrest de la farmacèutica d'Olot.

Sobre el cas de l'Helena Jubany, que s'ha reobert per l'aparició de noves proves, parlaran el germà Joan Jubany i la periodista d'El Punt especialitzada en successos Tura Soler.

Sobre el cas de la Fàtima, una noia de L'Hospitalet de Llobregat condemnada a cadena perpètua a Oman per tràfic de drogues, Ana Boadas parlarà amb l'advocada Mònica Santiago i la mare de la Fàtima Rosario Reyes.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa com Juanjo Álvarez, pare de Pedro Álvarez, que demana justícia per l'assassinat del seu fill.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes les periodistes Samanta Villar i Neus Sala, el filòsof Bernat Dedéu i l'actriu i escriptora Estel Solé.

RTVE

anterior siguiente