Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Nil Moliner, a 'Punts de vista'

  • També comptarà amb la secció d'arquitectura de Núria Moliner i amb la xef Najat Kaanache
  • Divendres, 19 de febrer, a les 19:10h i diumenge, 21 de febrer, a les 14h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Emma Vilarasau, Jordi Bosch i T Emma Vilarasau, Jordi Bosch i Tània Sarrias

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb els actors de l'obra 'La cabra, o qui és Sylvia?' i els músics Nil Moliner i Nacho García També descobrirà la xef Najat Kaanache, la secció d'arquitectura, l'exposició 'Dualitats', l'antologia 'Voces que cuentan' i la galeria Il·lacions.

Tània Sarrias conversarà amb l'actriu Emma Vilarasau i l'actor Jordi Bosch sobre l'obra que protagonitzen a La Villarroel: 'La cabra, o qui és Sylvia?'.

Al plató, l'artista català Nil Moliner interpretarà el primer tema del seu nou disc: 'Mejor así'. Tània Sarrias també comptarà amb la música en directe del Nacho García, conegut artísticament com St Woods, que tocarà al piano la cançó 'My honor'.

'Punts de vista' viatjarà a través de l'art culinari de la prestigiosa xef marroquí Najat Kaanache i del seu primer llibre 'Najat'.

A la secció d'arquitectura, la Núria Moliner repassarà la vida d'arquitectes catalans que han sigut reconeguts com artistes d'altres disciplines.

A més, l'exposició 'Dualitats' del pintor Sergi Cadenas; les històries que es recullen a l'antologia 'Voces que cuentan'; i la galeria Il·lacions dedicada exclusivament al disseny.