Enlaces accesibilidad
Perseguint cognoms

'Perseguint cognoms' descobreix l'origen dels Parellada

  • El programa recorre Catalunya per descobrir les curiositats dels nostres cognoms

  • El tercer capítol descobreix l'origen de Parellada, una investigació que implica visitar Vilafranca del Penedès i la seva tradició viticultora

  • Dimarts, 26 de gener a les 18:15h i dissabte 30 a les 13:40h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Ada Parellada i Carla Lladó, aquesta setmana al programa 'Perseguint cognoms'
Ada Parellada i Carla Lladó, a 'Perseguint cognoms' RTVE CATALUNYA

'Perseguint cognoms' és un programa de RTVE Catalunya que descobreix l'origen dels cognoms de Catalunya. Carla Lladó coneix una gran quantitat d'especialistes que l'ajuden a trobar tot allò que volem saber sobre els nostres avantpassats. S'emet els dimarts a La 2.

RTVE Catalunya estrena dimarts un nou capítol de 'Perseguint cognoms'. La conductora del programa, Carla Lladó, recorre tota Catalunya per descobrir l'origen i les curiositats dels nostres cognoms. Aquesta setmana descobrirà l'origen del cognom Parellada.

La Carla Lladó investiga al tercer capítol l'origen del cognom Parellada. La gastronomia i la Carla no sempre han estat un bon maridatge. Per sort la investigació del cognom Parellada ha fet que la Carla pugui visitar Vilafranca del Penedès i la seva tradició viticultora, fer una visita a Peralada per conèixer la seva història i, finalment, reconciliar-se amb la cuina anant al Restaurant Semproniana de Barcelona, on l’esperava la cuinera Ada Parellada.

RTVE

anterior siguiente