Enlaces accesibilidad
Aquí Parlem

Economia en pandèmia, a 'Aquí Parlem'

  • Lluís Falgàs parla amb els economistes Xavier Ferrer i Anton Gasol
  • Dissabte, 23 de gener, a les 20:30h al Canal 24horas de RTVE Catalunya

Per
Lluís Falgàs rodejat de monitors al control d'emissións de RTVE Catalunya
Lluís Falgàs

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

'Aquí Parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, valorarà la situació econòmica a Catalunya enmig de la pandèmia de la Covid-19 amb Xavier Ferrer i Anton Gasol.

Lluís Falgàs parlarà amb Xavier Ferrer, economista i politòleg, president del Consell Català del Moviment Europeu, i amb Anton Gasol, exdegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, doctor en Economia i Empresa i diplomat en Comunitats Europees.

Falgàs els hi demanarà per la situació a Catalunya, la repercussió econòmica si hi hagués un ajornament de les eleccions catalanes, la situació laboral, els ERTE o com ens afecta el Brexit, entre d'altres qüestions.

'Aquí Parlem' també repassarà la de resta de l'actualitat política de la setmana, centrada en les eleccions catalanes després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya mantingui la suspensió cautelar del decret que ajorna les eleccions.

RTVE

anterior siguiente