Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El talent femení al cinema, a 'Punts de vista'

  • Tània Sarrias entrevistarà les directores Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Laura Rubirola
  • També hi participaran la Txell Sust amb la secció de música i la crítica Desirée de Fez amb la secció de cinema
  • Divendres, 22 de gener, a les 19:10h i diumenge, 24 de gener, a les 14:45h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
 Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias rtve

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' s'endinsa en el món del cinema amb les directores Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Laura Rubirola, explicarà les darreres novetats amb Desirée de Fez i parlarà dels nominats als premis Goya 2021. També hi haurà música amb la secció de Txell Sust i l'actuació en directe de la cantant Gessamí Boada.

Tània Sarrias parlarà de dos curtmetratges: 'La vella lluita', de les germanes Carol i Marina Rodríguez, i 'Vera', de Laura Rubirola. Amb les tres directores conversarà sobre el procés creatiu dels curtmetratges i del talent emergent femení dins del món del cinema.

La col·laboradora Txell Sust portarà a la secció de música cançons amb molt de ritme per no deixar de ballar. A més, la crítica de cinema, Desirée de Fez, parlarà de les novetats cinematogràfiques.

'Punts de vista' també coneixerà el projectes cinematogràfics de la productora de cinema Mireia Vilanova; parlarà dels nominats als Premis Goya 2021; descobrirà el mètode pedagògic de Ballet Code; i mostrarà les obres de l'artista teixidora 'Olek' i l'artista plàstica Clàudia Valsells.

Per acabar, la música en directe de l'artista catalana, Gessamí Boada, que presentar el seu nou disc: 'On començo jo'.

RTVE

anterior siguiente