Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Les eleccions, les creences i les fake news, a 'Obrim fil'

  • Ho analitzaran Màrius Carol, Núria Ribó, Bernat Dedéu i Cristina Sánchez Miret
  • Dijous, 21 de gener, a les 23:10h a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà al plató del programa 'Obrim fil'
Xavier Sardà presenta 'Obrim fil'

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat aquesta setmana si el canvi de data electoral és per motius polítics o sanitaris, si és millor tenir creences per encarar la vida i sobre les fake news i les falses creences. Per tractar aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Per parlar de les eleccions Sardà entrevista Sergi Sol, excap de comunicació d'ERC; i Anna Balletbó, periodista i diputada del PSC del 1980 al 2000.

D'altra banda, per debatre sobre les creences i les fake news comptarà amb el cirurgià Manel Sans; el músic Antonio Carmona, que va viure una experiència propera a la mort; el periodista Sebastià D'Arbó, especialitzat en antropologia fantàstic, i el periodista i comunicador científic Daniel Arbós.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes els periodistes Màrius Carol i Núria Ribó, el filòsof Bernat Dedéu i la sociòloga Cristina Sánchez Miret.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com el doctor Salvador Macip, investigador de la Universitat de Leicester; Juan Reyes, comandant d'aviació retirat, i el Mag Fèlix.

RTVE

anterior siguiente