Enlaces accesibilidad
Perseguint cognoms

L'origen dels Pujades, aquest dimarts a 'Perseguint cognoms'

  • El programa recorre Catalunya per descobrir les curiositats dels nostres cognoms
  • El segon capítol descobreix l'origen de Pujades, una investigació que ens portarà des del carrer Pujades de Barcelona fins a Cerdanyola
  • Dimarts, 19 de gener a les 18:15h i dissabte 23 a les 13:40h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
Carla Lladó i Octavi Pujades, aquesta setmana al programa 'Perseguint cognoms'
Carla Lladó i Octavi Pujades, a 'Perseguint cognoms'

'Perseguint cognoms' és un programa de RTVE Catalunya que descobreix l'origen dels cognoms de Catalunya. Carla Lladó coneix una gran quantitat d'especialistes que l'ajuden a trobar tot allò que volem saber sobre els nostres avantpassats. S'emet els dimarts a La 2.

RTVE Catalunya estrena dimarts un nou capítol de 'Perseguint cognoms. La conductora del programa, Carla Lladó, recorre tota Catalunya per descobrir l'origen i les curiositats dels nostres cognoms. Aquesta setmana descobrirà l'origen del cognom Pujades.

La Carla Lladó investiga al segon capítol l'origen del cognom Pujades. Aquest dimarts s'ha marcat un repte d'alçada: descobrir les arrels dels Pujades. La investigació la durà des del carrer Pujades de Barcelona fins a Cerdanyola, passant per un mas de Falset habitat per una família molt peculiar, i acabant amb una xerrada informal amb l'Octavi Pujades, un dels portadors amb més projecció mediàtica.

RTVE

anterior siguiente