Enlaces accesibilidad
Obrim fil

El matrimoni i la parella estan en crisi?, a debat, a 'Obrim fil'

  • Hi participaran com a analistes Estel Solé, Víctor Amela, Pilar Eyre i David Balaguer
  • Dijous, 14 de gener, a les 23:15h a La 1 de RTVE Catalunya

Per
 Xavier Sardà assegut a la butaca groga del plató derl programa
Xavier Sardà presenta 'Obrim fil' rtve catalunya

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' torna, després de l'aturada de Nadal, per debatre si el matrimoni o la parella monògama són d'un altre temps, si existeix l'amor per tota la vida o si es pot perdonar una infidelitat. Per debatre sobre aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà Elena Crespí, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella; l'actor Pep Munné; i Sílvia Rúbies, responsable de comunicació de Gleeden, una aplicació per ser infidel pensada per a dones.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes l'actriu i escriptora Estel Solé, els periodistes i escriptors Víctor Amela i Pilar Eyre i el periodista David Balaguer.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com l'advocat Alberto García, creador de la 'Divorcioneta'; la parella formada pel Miquel i la Felicidad, que porten més de 50 anys casats, i la Pilar i el Josep que es van conèixer a través d'una agència. 

RTVE

anterior siguiente