Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'actriu Assumpta Serna visita aquesta setmana 'Noms propis'

  • Alguns la recorden per la seva participació a la famosa sèrie 'Falcon Crest', però va ser icona i musa del cinema espanyol
  • Dimecres, 13 de gener, a les 18:15h a La 2 de RTVE Catalunya

Per
 Assumpta Serna a l'exterior del Pavelló Mies van der Rohe
Assumpta Serna al Pavelló Mies van der Rohe rtve catalunya

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'enregistra al Pavelló Mies van der Rohe i s'emet els dimecres a La 2.

'Noms propis' rep dimecres l'actriu Assumpta Serna per parlar de la seva trajectòria, però també d'altres temes més filosòfics, i de la vida amb l'Anna Cler.

Nascuda a Barcelona, Serna va viure molts anys a Los Ángeles i actualment resideix a Madrid on té una escola de comunicació i interpretació. Alguns la recorden per la seva participació a la famosa sèrie 'Falcon Crest', però durant molts anys va ser una icona i una musa del cinema espanyol.

Va debutar a les ordres del director Francesc Bellmunt amb la pel·lícula 'L'orgia', no exempta de polèmica en aquells temps. Al llarg de la conversa amb l'Anna Cler explicarà com veu el cinema ara, el paper de la dona, que segons diu "passa per un moment molt interessant". Però també descobrirem que va estudiar Dret i que això li ha servit per poder crear el que ja es coneix en el món del cinema com la "clàusula Assumpta Serna". Aquesta clàusula permet a l'actor poder tenir el dret d'escollir el doblador o triar com es distribueix la pel·lícula i les imatges de la promoció.

RTVE

anterior siguiente