Enlaces accesibilidad
'Perseguint cognoms'

RTVE Catalunya estrena 'Perseguint cognoms' amb Carla Lladó

  • El nou programa recorre Catalunya per descobrir l'origen i les curiositats dels nostres cognoms
  • El primer capítol investiga l'origen de Lladó, el cognom de la presentadora del programa que comparteix amb la cantant Gisela

Per
Carla Lladó dins d'un cotxe
Carla Lladó presenta 'Preseguint cognoms'

RTVE Catalunya estrena dimarts a La 2 'Perseguint cognoms', la conductora del programa, Carla Lladó, recorre tota Catalunya per descobrir l'origen i les curiositats dels nostres cognoms. Guiada pel misteriós Tom, la Carla coneixerà una gran quantitat de filòlegs, historiadors, aficionats a la toponímia... que l'ajudaran a trobar tot allò que volem saber sobre els nostres avantpassats.

Carla Lladó parla amb un noi i una noia
Perseguint cognoms

Carla Lladó investiga els origens del cognom Lladó rtve catalunya

La Carla coneixerà històries personals de diversos portadors anònims i la part més familiar d'altres portadors famosos com la Gisela, l'Àlex Corretja, l'Ada Parellada, en Carlos Latre o en Juan Avellaneda, entre molts altres. En definitiva, la Carla i el Tom miren de conèixer el nostre passat per entendre el nostre present.

El primer capítol: Lladó

Carla Lladó assegudes en un bar parla amb la Gisela
Perseguint cognoms

Carla Lladó amb la Gisela rtve catalunya

La Carla Lladó investiga al primer capítol el possible origen d'un cognom molt especial, el seu, Lladó. Durant la investigació la Carla visitarà el municipi de Lladó, a l'Alt Empordà, coneixerà una família de fusters molt trempada i, de tornada a Barcelona, tindrà ocasió de parlar amb una amiga amb la que comparteixen molt més que un cognom, la Gisela.

RTVE

anterior siguiente