Enlaces accesibilidad
Noms propis

José Luís Martínez visita aquesta setmana 'Noms propis'

  • Conversem amb l'exaddicte sobre la seva experiència amb les drogues i les funcions que té com a intervencionista
  • Dimecres, 2 de desembre a les 18:15h i dissabte 5 a les 14:35h a La 2

Per
José Luís Martínez, aquest dimecres al programa 'Noms Propis'
José Luís Martínez, a 'Noms Propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimecres a La 2 i està dirigit i presentat per Anna Cler.

RTVE Catalunya emet aquest dimecres la visita de José Luís Martínez a 'Noms propisprograma que té com a escenari el Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. El programa, dirigit i presentat per l'Anna Cler, ha gravat en aquest recinte que es va estrenar per l'exposició de l'any 1929. L'exaddicte i ara intervencionista familiar conversa amb l'Anna sobre la seva experiència amb les drogues i com ho va viure la seva família.

José Luís Martínez, exaddicte i intervencionista familiar, visita aquesta setmana 'Noms propis'. José Luís va estar enganxat a les drogues durant 20 anys i a punt de morir unes quantes vegades. Al llarg de la conversa amb l'Anna explica la seva pròpia experiència i com ho va viure la seva família. S'emociona al recordar la seva mare i com la va fer patir i la tristesa que li ha causat que el seu pare morís abans de veure'l curat.

José Luís Martínez va decidir, després de viure el seu calvari, ajudar les persones que també pateixen addiccions. Incideix en què es tracta de persones malaltes i que com a tals, necessiten ajuda. La figura de l'intervencionista és molt nova a Espanya. Ell es va formar als Estats Units i ara també imparteix cursos perquè d'altres persones puguin donar aquest servei. A 'Noms propis' explicarà en què consisteix ser intervencionista i el perquè té tant d'èxit.

RTVE

anterior siguiente